Upisi

Poštovani roditelji,

prijave za upise u dječje vrtiće grada Zagreba podnosit će se od 13. do 23. svibnja 2024. elektronskim putem.

Pročitajte Obavijest o upisu djece u novu pedagošku godinu kako bi saznali više o postupku i potrebnoj dokumentaciji za upis u redovne programe vrtića i Obavijest o upisu djece u program predškole.

Na našim mrežnim stranicama možete pogledati i ponudu posebnih programa vrtića. Za više informacija o programima slobodno se obratite stručnom timu vrtića.

Ovdje možete pogledati i Plan upisa djece u DV Botinec u ped.god. 2024./25, kao i Pravilnik o upisu djece u DV Botinec.

Poveznica za e-pisarnicu Grada Zagreba (aplikacija putem koje se podnosi prijava za upis): https://eupisi.zgvrtici.hr/welcome. Na ovoj poveznici možete pronaći i Korisničke upute za aplikaciju e-upisa.

Za sva pitanja se obratite stručnom timu vrtića telefonom (6545 905), e-mailom (vrtic-botinec@zagreb.hr) ili osobno!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Dodatne napomene:

- U slučaju bilo kakvih tehničkih poteškoća u elektroničkom procesu upisa slobodno se obratite djelatnicima Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade putem e-maila
e-upisi.vrtici@zagreb.hr

- Također, ukoliko trebate pomoć pri postupku elektroničkih upisa, slobodno se obratite stručnom timu vrtića na gore navedene kontakte.

- Napominjemo da prilikom odabira programa pripazite na razliku između redovnog predškolskog programa i posebnog programa predškole. Naime, redovni predškolski program se odnosi na uobičajeni upis djeteta u vrtić, dok se posebni program predškole (tzv. "Mala škola") odnosi na obavezni program pripreme za školu u trajanju od 250 sati za djecu koja nisu obuhvaćena programima dječjeg vrtića i provodi se dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima

- Sukladno većem broju upita roditelja oko izbora drugog dječjeg vrtića (tzv. "B izbor"), željeli bismo naglasiti da je upis djeteta u odabrani "B" vrtić moguć ako je u tom vrtiću ostalo slobodnih mjesta nakon upisa sve zainteresirane djece kojima je taj vrtić bio prvi izbor.

- VAŽNO! Roditelji koji su predali zahtjev tijekom godine i oni koji se od prošlih redovnih upisa u svibnju 2023. nalaze na listi Prednosti za upis moraju ponovno elektroničkim putem podnijeti zahtjev za upis.

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.