Prikupljanje pomoći za djecu općina Glina i Majur

Poštovani roditelji,

potaknuti nedavnim događajima u Sisačko-moslavačkoj županiji i stradanjima ljudi nakon razornog potresa, uz inicijativu roditelja djece polaznika vrtića, želja nam je ovom prilikom udružiti se i darivati djecu općina Glina i Majur. Prema saznanjima s terena i iz razgovora s čelnim ljudima tih općina, u pomoći koja stiže do njih ima dovoljno životnih potrepština, međutim, ono što bi djecu tog područja najviše razveselilo su igračke i slatkiši.

Stoga vas pozivamo da sa svojim djetetom izaberete jednu očuvanu igračku (zbog epidemiološke situacije neka to ne budu plišanci) koje je dijete spremno pokloniti i neki slatkiš te sve upakirate u manju kutiju. Na kutiji samo napišite je li paket namijenjen djevojčici ili dječaku i za koju dob. Slobodno možete staviti i poruku za dijete koje će poklon primiti.

Kutije/poklone možete ostaviti kod svojih odgojitelja, a svi prikupljeni paketi će se djeci dostaviti osobno u organizaciji roditelja i odgojiteljica vrtića i biti uručeni djeci općina Majur i Glina. 

Također, ukoliko imate dječje odjeće (zimske jakne i slično) koja je očuvana i htjeli biste je donirati, možete donijeti u vrtić zapakirano u plastičnu vrećicu s naznakom dobi djeteta kojem sadržaj vrećice može poslužiti.


© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.