Projektni dan u objektu Mala Mlaka

Djeca i odgojitelji područnog objekta Mala Mlaka u veljači su održali još jedan tradicionalni projektni dan. S obzirom na epidemiološku situaciju ove godine u obilježavanje projektnog dana nismo mogli uključiti i roditelje, no djeca su već od jutra provodili aktivnosti vezane uz temu ovogodišnjeg projektnog dana - promet.

Između ostalih aktivnosti izdvajamo igre: pronađi par (za najmlađe), izradi prijevozno sredstvo od lego kocaka, crtanje bicikla, slaganje puzzli, tematske pjesmice i brojalice, matematičke aktivnosti, memory, pokrivaljke, ige slovima. Aktivnosti su se nastavile i tijekom boravka na zraku - djeca su bacala avione da vide kako lete, puštala su balone koje su sama izradila i sl. Uz to,, djeca su odigrala i kviz znanja - o prometu i prometnim sredstvima, očuvanju piri,ode, ponašanju u prometu..

Pogledajte neke od slika:Igra: pronađi par za najmlađe, izradi prijevozno sredstvo od lego kocaka,crtamo bicikl,složi puzzle. Za velike i za male; pjesmice i brojalice, malo matematike, memory, pokrivaljke,  gdje prometujem ,  igre slovima. Tijekom boravka na zraku; bacali smo avione da vidimo kako lete, puštali balone koje smo sami izradili.
Mlađi su vozili guralice ,stariji su čekali na red za bicikl.
Odigrali smo kviz znanja;
- što znam o prometu i prometnim sredstvima
- kako možemo sačuvati prirodu…
- kako se prelazi cesta…

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.