Obavijest - prijelaz djece u druge gradske vrtiće

Obavijest roditeljima/skrbnicima o mogućnosti prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić za pedagošku godinu 2021./2022.


Roditelji/skrbnici kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.

Zainteresirani rositelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju OD 15. DO 26. OŽUJKA 2021. GODINE u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju.


Komisija za upis djece u dječjem vrtiću rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu.

Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 12. travnja 2021. godine.

Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovozom 2021. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2021./2022., odnosno od 01. rujna 2021. godine.

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.