Rezultati upisa u pedagošku godinu 2021./22.

Poštovani roditelji,

rezultate upisa u pedagošku godinu 2021./22. i termine za potpise ugovora možete pogledati OVDJE.

Žalbe roditelja/skrbnika na rezultate upisa podnose se Upravnom vijeću vrtića do 08. srpnja 2021. O žalbama odlučuje Upravno vijeće u roku od 15 dana od isteka roka za žalbu.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga odustanete od upisa u vrtić molimo Vas da nas o tome obavijestite telefonom ili mailom kako bismo mjesto mogli ponuditi roditeljima koji nisu mogli biti primljeni.
 
Ukoliko je Vašem djetetu odobren upis u vrtić:
                1. Uz rezultate se nalazi termin za potpis ugovora. Ugovori se u navedenom terminu potpisuju u sobi pedagoga/logopeda (srednji ulaz) u središnjem objektu u Botincu (Zlatarovog zlata 67). Uz potpis ugovora dobit ćete informacije o Kućnom redu vrtića, skupini koju će dijete pohađati, te ćete dogovoriti datum i vrijeme prilagodbe tj. prvog dolaska u vrtić. Potpis ugovora je i idealna prilika da nam postavite sva ona pitanja o vrtiću i programu koje možda imate, a koja s obzirom na izostanak inicijalnog razgovora ove godine niste bili u mogućnosti postaviti.
                2. Ugovor obavezno potpisuju oba roditelja djeteta. Na potpis ugovora nije potrebno doći s djetetom.
                3. Na potpis ugovora je potrebno donijeti potvrdu pedijatra da dijete može pohađati dječji vrtić, knjižicu cijepljenja i zdravstvenu iskaznicu djeteta!!!
                4. Ukoliko imate, ponesite i dodatnu medicinsku dokumentaciju djeteta koja govori o posebnim medicinskim ili razvojnim potrebama djeteta
                5. Roditelji djece koji su upisali program predškole (tzv. "Mala škola") ne potpisuju ugovore, već ćemo ih kontaktirati tijekom rujna radi dogovora.
 
U slučaju dodatnih pitanja, slobodno se obratite mailom (vrtic-botinec@zagreb.hr) ili telefonom (01 6545 905).

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.