Organizacija rada vrtića 30. i 31. kolovoza i par tekućih informacija

Poštovani roditelji,

s obzirom na pripremu prostora za novu pedagošku godinu, sva djeca će u ponedjeljak i utorak 30. i 31. kolovoza boraviti u srednjem dijelu vrtića. Na ulazu u objekt moći ćete saznati u kojoj skupini će boraviti djeca iz djetetove odgojne skupine. Zahvaljujemo vam na razumijevanju za ovakvu potrebu kratkotrajne organizacije rada.

Još nekoliko podsjetnika:

- Djeca koja u rujnu kreću u školu u vrtiću mogu boraviti najduže do 31. kolovoza.

- 01. rujna se sva djeca vraćaju u svoje odgojne skupine i otvaraju se svi područni objekti.

- Molimo da pri dolasku u vrtić i dalje poštujete epidemiološke mjere; obavezno mjerenje temperature djeteta kod kuće, upisivanje u dnevnu evidenciju dolazaka, nošenje maske u prostorima vrtića i pridržavanje propisanog razmaka.

- Molimo roditelje novoupisane djece da se pridržavaju dogovorenih termina prvog dolaska i da nam sve eventualne promjene ranije najave. Također, prema epidemiološkim mjerama roditelj s djetetom u skupini smije boraviti najviše 15min.

- S obzirom da dio djece nije dulje vrijeme pohađao vrtić možete očekivati i svojevrsnu prilagodbu manjeg intenziteta, sa svim pitanjima/brigama/neizvjesnošću slobodno se obratite stručnom timu vrtića telefonom (6545 905), mailom (vrtic-botinec@zagreb.hr) ili osobno.

- Važno: Djeca koja više mjeseci nisu boravila u vrtiću moraju donijeti potvrdu pedijatra o tome da je dijete zdravo i da može pohađati kolektiv,


I za kraj, želimo vam puno sreće pri polasku (povratku) u vrtić, a vašoj djeci puno novih lijepih trenutaka i uspomena!

Stručni tim DV Botinec

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.