Obavijest o upisima u pedagošku godinu 2022./2023.

 Poštovani roditelji,

prijave za upise u dječje vrtiće grada Zagreba podnosit će se od 11. svibnja 2022. do 24. svibnja 2022., isključivo elektrničkom prijavom putem Portala Moje ZG e-usluge na poveznici https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/.

Pročitajte Obavijest  o upisu u djecje vrtice Grada Zagreba za ped. godinu 2022./2023. u novu pedagošku godinu kako bi saznali više o postupku i potrebnoj dokumentaciji za upis.

Na našim mrežnim stranicama možete pogledati i ponudu posebnih programa vrtića. Za više informacija o programima slobodno se obratite stručnom timu vrtića.

OVDJE možete saznati više detalja i dobiti pomoć u vezi postupka upisa elektronskim putem.

Za sva pitanja se možete obratite stručnom timu i tajništvu vrtića svakim radnim danom od 8,00 do 16,00 putem telefona (6545 906), e-mailom (vrtic-botinec@zagreb.hr) ili osobno!


Napomene:

S obzirom na popunjenost kapaciteta djeca vrtićke dobi (starije od 3 godine) se neće upisivati u područne objekte Odra i Mala Mlaka.

Program predškole (tzv. "Mala škola") organizirat će se isključivo u središnjem objektu vrtića u Botincu te u područnom objektu u Odri.

Molimo Vas da zahtjev popunite u cijelosti i priložite traženu dokumentaciju jer se nepotpuni zahtjevi ne mogu razmatrati niti bodovati.

© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.