Obavijest o rezultatima upisa djece u ped.god. 2022./23.

Poštovani roditelji,


rezultate upisa u pedagošku godinu 2022./23. i termine za potpise ugovora možete pogledati OVDJE.

Žalbe roditelja/skrbnika na rezultate upisa podnose se Upravnom vijeću vrtića do 27. lipnja 2022. O žalbama odlučuje Upravno vijeće u roku od 15 dana od isteka roka za žalbu.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga odustanete od upisa u vrtić molimo Vas da nas o tome obavijestite telefonom ili mailom kako bismo mjesto mogli ponuditi roditeljima koji nisu mogli biti primljeni.
 
Ukoliko je Vašem djetetu odobren upis u vrtić:

1.     Roditeljski sastanak za sve roditelje novoprimljene djece održat će se 13.06.2022. u 16.30h preko Zoom platforme kojem možete pristupiti preko poveznice:

https://us06web.zoom.us/j/88446651893

2.     Uz rezultate se nalazi termin za potpis ugovora. Ugovori se u navedenom terminu potpisuju u sobi pedagoga/logopeda (srednji ulaz) u središnjem objektu u Botincu (Zlatarovog zlata 67). Uz potpis ugovora dobit ćete informacije o Kućnom redu vrtića, skupini koju će dijete pohađati, te ćete dogovoriti datum i vrijeme prilagodbe tj. prvog dolaska u vrtić.

3.      Ugovor obavezno potpisuju oba roditelja djeteta. Na potpis ugovora nije potrebno doći s djetetom

4.     Na potpis ugovora je potrebno donijeti potvrdu pedijatra da dijete može pohađati dječji vrtić, kopiju knjižice cijepljenja i kopiju zdravstvene iskaznice djeteta!!!

5.     Ukoliko imate, ponesite i dodatnu medicinsku dokumentaciju djeteta koja govori o posebnim medicinskim ili razvojnim potrebama djeteta

6.     Roditelji djece koji su upisali program predškole (tzv. "Mala škola") ne potpisuju ugovore, već ćemo ih kontaktirati krajem rujna o terminu roditeljskog sastanka i početku programa .
 
U slučaju dodatnih pitanja, slobodno se obratite mailom (vrtic-botinec@zagreb.hr) ili telefonom (01 6545 905).


© 2014 Vrtić Botinec. Sva prava pridržana.